tisdag 8 januari 2013

Svar...

Hej, såg att du åkte till Bouremouth i somras och det kommer jag också göra fast denna sommaren!:) och jag undrar lite om shoppingen får man tid för det när man är i London (har bokat Explorer pass) för jag skulle gärna vilja gå in på Gilly Hicks, Hollister osv. Och undrar om man får tid för det? :)
Kan du även skrivs vilka affärer man fick gå till eller villa som fanns där? :) är mest intresserad av Abercrombie & Fitch, Hollister, Gilly Hicks, Victoria Secret, Top Shop, Primark och Forever 21 och undrar om dem fanns däremellan vilka av dem som inte fanns där?:) (oj blev ganska många affärer)

Vi hade ca 2 högst 3 timmar i London för att shoppa, när vi åkte andra gången med explorer pass. Vi hade inte så mycket tid dom jag hade hoppats på till att shoppa. Vi var på Oxfordstreet och där fick vi gå själva, men vi var tvungna att mötas efter ca 1 timme, vilket gjorde att vi inte fick så mycket tid till att shoppa. om man ska åka London Eye eller gå på Madame Tussauds så fick man ingen tid till att shoppa alls.


Jag är inte riktigt säker vilka affärer som finns på Oxford Street, jag vet i alla fall att Victoria Secret finns där. Primark och Top Shop finns i Bournemouth, så man behöver inte åka till London för att shoppa där. De som har explorer pass ska åka till Stonehenge, och på hemvägen stannar man i Sailsburry, där finns det också möjlihet att shoppa, där finns Top Shop m.fl. För att läsa mer vilka affärer som finns på Oxford Street klicka här.


Man fick välja om man ville följa med till Bath en dag, (men det kostade 15 pund) och det är en liten ort, där fanns det också shopping. H&M var enormt där. Det fanns även Primark som på alla andra ställen. Det finns lite över allt, man behöver inte gå långt för att hitta Primark. Men jag gillar dock inte Primark så mycket, det är billigt men 
kvaliten på kläderna är inte så bra. Men jag köpte en ögonfrans böjare där och det är jätte bra! 
1 kommentar:

 1. Hej, jag hade tänkt att åka till Bournemouth (2013)... Och jag har lite frågor!
  1) jag hade tänkt att åka internationell, men var det ändå många svenskar med på resan? (vill inte vara HELT själv när jag åker :)hehe)
  2) Var ni många där (hela eran grupp)? Eller åker man i mindre grupper? :)
  3) Jag vet inte om det var så det året du åkte till Bournemouth men I år så kan man åka till språkresan via Paris... Om det fanns var det många som åkte dit eller åkte alla direkt till England. :)
  4) hur många är det egentligen som köper de där explorer pass? Är det många och vad gör man om man inte har ett sådant pass...?

  nja, hoppas jag inte släppte en för stor bomb med frågor och ha det bra :D

  SvaraRadera