söndag 17 mars 2013

Svar...

Hej, jag hade tänkt att åka till Bournemouth (2013)... Och jag har lite frågor! 1) jag hade tänkt att åka internationell, men var det ändå många svenskar med på resan? (vill inte vara HELT själv när jag åker :)hehe) 2) Var ni många där (hela eran grupp)? Eller åker man i mindre grupper? :) 3) Jag vet inte om det var så det året du åkte till Bournemouth men I år så kan man åka till språkresan via Paris... Om det fanns var det många som åkte dit eller åkte alla direkt till England. :) 4) hur många är det egentligen som köper de där explorer pass? Är det många och vad gör man om man inte har ett sådant pass...? nja, hoppas jag inte släppte en för stor bomb med frågor och ha det bra :D 

1. Om man åker internationell så är man i en grupp med svenskar (ca 16 st), under vissa aktiviteter och i skolan delar man upp sig i grupper och är med de från andra länder. men man har alltid någon i från Sverige med sig även när man delar på den svenska gruppen för att vara med folk från andra länder.

2. Vi var 16 st i den svenska gruppen jag var med i, det fanns två andra svenska grupper, en eller två (är inte riktigt säker) norska grupper, en finsk grupp och två spanska grupper. Men det var den svenska gruppen som jag var med i som var själva basgruppen som vi gjorde allt tillsammans med. Det var ca 15-20 st i varje grupp så vi var ganska många, det var mest i skolan och på vissa aktiviteter som vi var med de från de andra länderna så vi var egentligen inte så mycket med dem. 

3. Jag vet att det var en svensk grupp som åkte via Paris och den finska gruppen åkte också via Paris så det var ca 20 st som åkte via Paris. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte åkte via Paris för de som gjorde det sa att det var jätte roligt och det var en upplevelse att få vara i Paris även om de inte var där så länge.

4. Jag tror det bara var 1 st i min svenska grupp som inte hade explorer pass så det säger nog en hel del. jag tycker att du ska boka det eftersom då får man åka till London en extra gång, du får även åka på några extra utflykter. Om man inte har explorer pass så får man stanna kvar i Bournemouth och gör något där som t.ex. vara på stranden eller shoppa eller göra något annat eftersom man inte fick vara hemma hon familjen under dagarna.



En sak man fick göra om man hade explorer pass var att åka till Stone Henge.

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Kunde man åka till madame tussauds utan explorer pass också? :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag ska åka till Bournemouth med en kompis nu i sommar & jag ser verkligen fram emot det!
  Vad rycker du jag ska tänka på innan och under resan? Är det något speciellt man bör veta om resan, staden, familjen, skolan?
  Hur var vädret? Vilka kläder ska jag satsa på att ta med mig?

  SvaraRadera