tisdag 17 april 2012

Lite om hur jag tänker om språkresan

Jag tänker berätta varför jag tänker åka till just Bournemouth.

I sommras fick jag en katalog hem i brevlådan. Där stod det om olika språkresor. Jag blev jätte sugen på att åka ensam utomlands och så. Men det var inte förän i slutet på november jag kom och tänka på att jag verkligen ville åka. Så några dagar innan nyår bokade jag min resa.

Jag valde Bournemouth för att de har i snitt  8 sol timmar om dagen, och jag vill åka till något ställe där det är soligt och varmt eftersom stor del av sommaren i Sverige är regnig, och jag ville vara säker på att få några timmar sol under sommaren.

Jag har inte bokat varken Explorer Pass eller Beach Volleyboll. Jag har hört av andra som har varit i väg att det varit massor av aktiviteter fast man inte bokat någon "fritids aktivitet" så jag hoppar över det denna gången.

Jag har varit inne på Facebook sidan som sts har och skaffat mig några vänner som ska åka samtidigt som jag. Men jag hoppas att lära känna mer folk där borta.

Jag hade egentligen bokat Classic, alltså att få gå i skola med andra svenskar, men det var gör få svenskar som skulle med så sts ringde till mig och sa att jag fick gå international istället. Då går man i skola med ungdomar från andra länder. Med jag hoppas att det blir bra med international.

Det jag är lite rädd för är att jag kommer länkta hem. Men jag vet ju att resan bara är tre veckor av mitt liv sedan kan jag vara hemma och jag vet ju att jag kommer att klara det.

Ja, det var lite om hur jag tänker om min språkresa till sommaren!

2 kommentarer:

 1. omg du förstår inte hur glad jag blev när jag läste det här, du skrv exakt vad jag tycker. men jag behöver lite hjälp för att jag har fått lite panik på de sista dagar när jag tänkte på hur länge det är kvar till resan och jag behöver verkligen att någon ger mig tips på hur jag ska lugna mig ner. jag åker utan nån vänn och jag är väldigt nära på avboka.. snälla hjälp!!!
  agnese.ferrante@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag svarat på din fråga här i bloggen så du kan kika in så får du se svaret...

   Radera