söndag 16 september 2012

Reunion Party


Nu är det snart två månader sedan jag kom hem från Bournemouth, och vi har fått brev om Reunion  Party i Göteborg, där får man träffa alla från språkresan igen. 
Men jag är inte säker på om jag ska dit. Det är ALLA som åkte med sts till ALLA destinationer under hela sommaren som ska dit. Det känns inte som om man kommer att träffa dem som man blev kompis med i Bournemouth. Man får även ta med sig sina egna kompisar dit. Därför känns det lite konstigt. Jag vill träffa alla igen men inte med alla andre sts elever. 
Jag vet inte om det är någon mer som känner som jag. Jag gillar mer hemma fester, när man får bestämma vilka som kommer och så. Men det skulle vara kul att åka dit och träffa alla i gruppen igen också.


4 kommentarer:

  1. Hej! Jag och min kompis planera förut under sommaren att dra till Bournemouth 2013 men nu kan inte min kompis inte åka längre, och jag vill jätte gärna åka till England och går och grubblar över det varje dag. Vågar jag åka själv? Åkte du själv eller åkte du med kompisar?
    Trevlig blogg!

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Har läst igenom din blogg och det var roligt att läsa om hur du haft det! Nästa år åker jag själv i väg på en språkresa, till just Bournemouth. Har skaffat en blogg som jag redan nu uppdaterar, dock inte så mkt om språkresan, men det kommer mer framåt våren och sen på själva resan ska jag försöka blogga så mkt så möjligt! Kanske du vill tipsa om min blogg? :D Kram på dig och tack för en bra blogg! Ska du gå på reunion eller inte? :D

    SvaraRadera