tisdag 1 maj 2012

Värdfamilj och Packning

Igår fick jag reda på vilken värdfamilj jag ska bo i, i Bournemouth.
Jag skulle bo hos en tjej med franskt efternamn. Jag hoppas verkligen inte att hon bryter på franska för det är så svårt att förså vad de säger.

Jag gillar egentligen inte den brittiska engelskan, jag gillar bättre den amerikanska. Den är mycket skönare att lyssna på och lätter att förstå. Jag tycker nog bättre om den för att jag ser på många amerikanska filmer och serier och inte hör den brettiska engelskan lika ofta som den amerikanska och därför är den så olik den amerikanska engelskan.

Jag chattade med en tjej som ska åka till Bournemouth samtidigt som jag. Vi började prata om hur vi ska packa väskan och att det kommer bli övervikt i väskan när vi åker hem.
Jag vet att jag kommer att shoppa en hel del i London, och jag kommer att tänka kläder väger inte så mycket, sedan när man ska checka in bagaget på fygplatsen när man ska hem så är det övervikt.
Jag har tänkt så förut och det har varit övervikt. För lite kläder väger inte så mycket men så köper man mer och mer och sedan blir det mycket.
Jag har inte funderat ut än hur jag ska göra med shoppingen, det är klart att man ska shoppa i London.
Så jag får nog betala lite för att väskan väger för mycket.

2 kommentarer:

 1. flyger man till bournemouth?
  eller åker man tåg/buss typ? :)
  Och hur länge är man borta?..
  Och i värdfamiljen får man bo med en kompis från Sverige då eller MÅSTE man bo ensam från Sverige i familjen? :o
  /linn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har svarat i ett inlägg så kika in så far du svaret!

   Radera