torsdag 12 juli 2012

2012.07.12

Nu är det bara en vecka kvar här i Bournemouth. Det har gått väldigt snabbt, men det har varit kul!!

Även om jag har en vecka kvar så har jag lärt mig mycket redan nu. inte så mycket engelska som jag hade hoppats på än så länge men jag har som sagt en vecka kvar.

En av sakerna är att man ska vara nöjd med vad man får att man inte ska klaga, att vi faktiskt har det bra mot andra, i andra delar av världen. Man ska inte klaga på vädret eller skoskav när det är många som har det mycket sämre. Man ska ju inte klaga när man fått åka iväg på en sån här resa som inte var billig.
Om man ska klara sig själv ska man inte klaga på att allt är tråkigt.
En annan sak som är väldigt viktig som jag har lärt mig är att ta vara på mig själv. Här har jag ingen som kan säga till mig vad jag ska göra så  jag måste bestämma vad jag ska göra och om det är att bra val eller inte.

Men i alla fall, morse ringde klockan vid halv 7, jag gick upp kvart i 7 och gjorde mig i ordning och åt frukost, som vanligt var jag klar 45 minuter innan bussen gick så jag satte mig i solen i en halvtimme, för det var faktiskt sol i morse. Igår efter skolan var jag i solen i 2 timmar.
På skolan hade vi lektioner, okej ska jag vara ärlig så har jag inte lärt mig någon engelska på lektionerna och jag har dåliga engelska betyg hemma i Sverige.
Efter skolan hade vi crazy mini golf, det var inte alls grazy, och man blev jätte blöt eftersom det regnade, nu har jag verkligen fått upplevt brittiskt väder.
När jag kom hem frös jag så jag gick och la mig, och konstigt nog somnade jag, jag brukar inte somna på dagen.
Sen åkte jag in till Bournemouth för att vi skulle ha aktiviteter, men det blev inställt p.g.a. regnet, jag älskar regn!!
Nu ska vi snart sova!

Här är två bilder från London, jag skulle ha laddat upp fler men jag det funkade inte...


2 kommentarer:

 1. Jag är också i Bournemouth just nu, och har en vecka kvar också! Har du explorer pass? Längar rätt bra till London imorgon!

  Är i Ammis (vet inte om du vet vem det är) grupp och den här veckan har vi haft lektioner på förmiddagen. Vilken grupp är du i? Whophopwpwo :)) hej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var i Malins grupp, men jag flög med Ammi ner till England :)

   Radera